Gott Grannskap är en webbtjänst som tillhandahåller direktkommunikation med grannar efter formell information till boende i närområdet och bygglovsansökan.

Lösningen gör det möjligt för bygg- och markentreprenörer att se om kommunikationen når fram och gör det enkelt för grannar att ta kontakt. Systemet levererar granninformation omkring 50 procent snabbare än jämförbara webbplatser.

Gott Grannskap är ett initiativ från Akotek AS (org.nr 916 777 078) och har drivits av Anders Kleivenes Orset sedan starten i februari 2016.

Företaget hjälper byggprojekt i hela Norge med kommunikation till grannar med kunder som Skanska Norge, Lørenskog kommun, Vestby kommun, Aspelin Ramm och Control.

Anders Orset arbetade fram till 2016 på kommunikationsavdelningen på Skanska Norge innan han gick vidare för att ta en kandidatexamen i programmering och nätverk vid Universitetet i Oslo och arbeta som konsult i Bouvet. Han har erfarenhet från kommunikationsavdelningen på Statsbygg, utbildning och erfarenhet inom journalistik och har skrivit en masteruppsats i statsvetenskap om Husbanken. Anders har arbetat heltid med Akotek och Gott Grannskap sedan september 2018. Se Anders Orsets profiler på Linkedin och Github.

Linkedin

Github